0

Tempahan Tshirt Vape Station

Bismillahirahmanirahim.

Permintaan demi permintaan cetakan baju dari pelbagai jenis bidang perniagaan. Tak kiralah business kecil-kecilan atau besar-besaran. Pakat dari bos sampai staff pakai baju sama baru semangat sekit nak berjuang cari rezeki yang halal. Ewahhh ayatt.

Jangan tak tahu pemakaian pakaian seragam mampu memberi tarikan atau impact kepada pelanggan yang datang tau. Mana taknye bila masuk kedai kita alih-alih nampak kelibat ramai staf … mesti otak pelanggan kita akan terfikir bahawa perniagaan kita sangat maju dan terpaksa menggajikan ramai pekerja. Btol tak??

Pokcik Vape Station

Seperti Pokcik Vape Station..  memilih untuk membuat cetakan baju jenis Silk Screen. Kualiti cetakan yang confirm tahan lasak dan tahan lama. paling penting cost untuk cetakan jenis adalah sangat murah berbanding jenis-jenis cetakan yang lain.

baju-2

tshirt pakcik vape station

baju-1

proses cetakan baju sedang dijalankan

Kalau ingin dapatkan sebut harga  untuk staff atau ingin membuat pertanyaan tentang cetakan tshirt boleh terus hubungi kami. Whatsapp 011 3550 5319

Atau boleh datang terus ke showroom kami di 75-1, jalan prima SG3, Prima Sri Gombak (berdekatan dengan Mee Tarik Warisan Asli)

 

Tempahan Tshirt Vape Station

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge