3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam masa yang diberikan.. lagi2 banyak tempahan kene siap sebelum raya..

Ok.. update kali ni adalah tempahan cetak baju dari Kolej Tun Ali Uitm Melaka. Menggunakan tshirt roundneck long sleeve dan cetakkan 1 warna di bahagian depan, belakang dan lengan. Jom kita layan gambar semasa proses mencetak baju dijalankan..

kolej tun ali uitm melaka

kolej tun ali uitm melaka

kolej tun ali uitm melaka

Oleh kerana sibuk nak siapkan lebih kurang 400 helai baju, saya lupa nk amik gambar bahagian depan dan lengan.. so tgk gambar belakang je lah ye..hehe

Cetakkan 1 warna bukanlah 1 kerja yang rumit.. blok pun tak pakai banyak.. cuma kalau dan kuantiti byk mcm ni, agak penat juga la.. sebab kene buat double layer… baru printing cantik.. dan Alhamdulillah semua siap dlm tempoh masa yg diberikan.. syukran..

So mcm biasalah.. kalau2 anda nk buat tempahan mencetak baju or ada apa2 persoalan, boleh terus hubungi saya disini atau call/sms/whatsapp Firdaus 012-2961085 ..

Jumpa lagi di post yg akan datang.. jom cetak baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

3 Comments

  1. maaf nak tnyalahh kalau nak guna t shirt sendiri bolh x?. Saya nak tahu brp min baju utk print ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge