1

Tempahan Tshirt Instaforex

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Sufi Printing Services. Wah lama betul saya tak update blog. Last update adalah entry Tempahan Tshirt UMS Silat Team pada 15/02/2011. Terlalu sibuk dengan tempahan2 yang diterima sampai tak terupdate blog ni..dah bersawang dah..hehe

Oklah..kali ni sy nk update job yang saya terima dari sebuah forum dimana seorang ahlinya menempah tshirt Instaforex. Kepada sesiapa yang tak tau apa itu Instaforex, leh klik kat sini -> Instaforex.

Tempahan diterima untuk 2 jenis warna baju iaitu hitam dan putih. Jom kita layan gambar pulak.. 🙂

Hasil cetakkan di baju putih. Bersih!

Hasil cetakkan di baju hitam pula. Kemas!

Semasa proses cetakkan dilakukan.

Inilah saya! buat kat rumah jer.. 🙂

KLIK DISINI UNTUK GAMBAR YANG LAIN.

Jadi, mcm biasa, kalau ada sebarang pertanyaan atau berminat untuk membuat tempahan, sila klik disini atau call/SMS 0122961085 (Firdaus). Insyaallah sy akan bagi harga yang terbaik mengikut bajet anda. 🙂

Jom Cetak Tshirt!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge