0

Tempahan T-Shirt Kelas 5SC1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok saya mulakan operasi membersihkan sawang2 yang banyak kat blog ni. Dah sebulan lebih tak update. Sangat sibuk menyiapkan semua tempahan. hehe

Ok untuk update kali ini, tempahan ini ditempah oleh pelajar-pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Pandan Indah kelas 5 Science 1. Design yang mereka bagi just lukis atas kertas A4 je. Jadi sy kena trace balik design yang dihantar. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan tempahan baju ini dapat disiapkan dengan sempurna.

Jom layan gambar pula..

 

Jadi seperti biasa jika anda ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan tshirt kelas, kolej, kelab dan lain2, sila KLIK DISINI atau terus hubungi saya Firdaus 012-2961085.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge