0

Tempahan Non Woven Bag Nisa’ Small Kindness

Salam sejahtera semua.. dah lama sebenarnya kami tak terima tempahan non woven bag. Sekali dpt order nahh 1000pcs .. apa pun Alhamdulillah atas rezeki dari-Nya..

Untuk pengetahuan anda, non woven bag ni ada pelbagai jenis warna, size dan patern. Anda boleh Klik Kat Sini untuk melihat katalog non woven bag. Lain size lain patern lain harga..

Untuk tempahan kali ini, customer memilih bag bersize A3 berwarna unggu. Cetakkan pula 2 warna depan 2 warna belakang. Tempahan non woven bag ini ambil masa lama sikit sebabnya proses mengeringkan cetakkan tak sama mcm keringkan baju. Print 2 warna 2 side dah mcm print 2000pcs tau..huhuu

Alhamdulillah kami berjaya selesaikan job ini … slow n steady… :).. Jom kita tgk gambar proses mencetak non woven bag..

non woven bag

non woven bag

non woven bag

non woven bag

 

Proses mencetak non woven bag ni amik masa lebih kurang 3 hari nak siap.. 3 hari dok print woven bag je.. baju kene hold dulu.. hehe

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge