10

Tempahan Jersi Geomas

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah masuk bulan Februari dah. Sekejap je masa berlalu.

Ok.. untuk update kali ini, saya nk update tentang tempahan jersi. Tempahan jersi Geomas. Siap dengan nama dan nombor.  Jom kita lihat gambar semasa procek cetakkan dilakukan..

 

 

Hasilnya memang cantik sebab jersi pun cantik walaupun simple. Putih dan hijau.

Jadi kepada anda yang ingin membuat tempahan jersi untuk pasukan bola sepak, futsal atau sebagainya, sila hubungi kami disini. Atau terus call/sms Firdaus – 012-2961085

Jom Tempah Jersi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

10 Comments

  1. saya amat tertarik dan menarik..
    bila boleh saya belajar cara2 print dan dapatkan khidmat nasihat?

    • Anda boleh mengikuti kursus yang kami adakan pada setiap hari ahad. Untuk maklumat lanjut boleh call/sms Firdaus – 0122961085

      TQ

  2. font pada nombor jersi kat atas tu (geomass) jenis apa erk?

  3. jersi utk budak2 sekolah rendah ader ker…selain tue, design lain ader tak. berapa sehelai jersi siap dgn print.

  4. nak tanya
    kalau nak buat t shirt untuk navy
    warna apa sesuai
    dan corak macam mana perlu letak ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge