1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe

Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga saya sponsor untuk printing logo hadapan. Logo tu saya guna kaedah heat press. Mudah, kemas dan cepat. Jom kita layan gambar2 semasa proses cetakkan.. 🙂

 

So kepada anda yang nak buat jersi untuk team bola, futsal, bola jaring dan lain2, boleh roger saya. Hubungi saya disini atau call/sms Firdaus 012-296 1085.

Jom Tempah Baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

One Comment

  1. saya nk tempah jersey bola sepak..nk tanya berapa harga 1 pasang jersi bola sepak..saya nk cetak loga didada dan nama serta noumber dibelakang jersey..3 set team bola..maknanyer 42 helai..saya nk secepat mungkin sebelum 1 nov..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge