0

Tempahan Jersey Sublimation Minimum Hanya 20 Helai Sahaja

Masih belum terlambat lagi untuk kami ucapkan Selamat Tahun Baru 2017 kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami. 2017 merupakan tahun yg sgt mencabar dengan keadaan ekonomi yang semakin teruk. Insyaallah dengan sokongan anda semua, kami akan terus memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Ok seperti tajuk diatas, servis terbaru yang kami tawarkan adalah tempahan jersey sublimation. Kepada yang tak tahu apa itu jersey sublimation, jom kita tgk skit gambar baju yang pernah kami buat sebelum ini.

 

Ok pernah nampak? Biasanya jersey futsal la banyak buat macam ni. Teknik printing jersey sublimation ni lain sikit dari printing biasa. Jom kita layan pulak cara jersey sublimation ni dilakukan.

Ok dah tgh? Rumit kan proses dia.. mesin2 pun harganya agak mahal.. sebab tu harga sehelai jersey sublimation sedikit mahal dari jersey biasa. 🙂

So apa yang kami tawarkan adalah, minimum order untuk jersey sublimation hanya 20 helai sahaja. Harga pula adalah RM49 sehelai untuk tempahan 20 helai. Kalau tempahan lebih, insyaallah harga boleh nego lagi. 🙂

Apa yang anda perlu sediakan adalah design dan artwork dlm bentuk AI. Kalau hanya ada design tapi artwork dlm format AI tiada, kami akan caj RM100 untuk redesign semula design anda kedalam format Adobe Illustrator.

So jika berminat untuk buat tempahan jersey sublimation team bola atau futsal anda, boleh terus WhatsApp saya di nombor 011 3550 5319 (Firdaus).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge