0

Tempahan Jersey Pengasus Pipeline

Assalamualaikum semua..  sementara nak tunggu waktu berbuka ni, sy ada masa free skit.. so update sikit la blog yg dah bersawang ni.. hehe

Ok job ni adalah dari team Pengasus. Jersey pasukan futsal rasanya. Cetakkan nombor depan dan belakang. Jom kita layan gambar semasa proses mencetak baju dilakukan..

jersey futsal pengasus

jersey futsal pengasus

jersey futsal pengasus

jersey futsal pengasus

jersey futsal pengasus

Untuk pengetahuan anda semua, biasanya untuk cetakkan nombor jersey, saya akan gunakan satu jenis font ini sahaja. Boleh juga pilih ikut font yang anda mahu tetapi caj blok RM100 akan dikenakan. Kiranya special request la.. Untuk nama pula takde masalah.. apa2 font pun boleh.. 🙂

Untuk job ni saya gunakan baju jenis quick dry bran oren sport. Kain memang terbaik untuk quick dry ni. Selesa dipakai. Jadi jika anda berminat untuk menempah jersey team futsal, bola sepak, bola jaring dan sebagainya, hubungi saya DISINI atau SMS/Whatsapp Firdaus 012 2961085.

Jom Tempah Baju

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge