0

Tempahan Hoodie Gildan

Salam cetak baju kepada semua. Tempahan Hoodie Gildan untuk tahun ni boleh tahan banyak yang kami terima. Untuk hoodie ni yang paling sesuai adalah sulam jika logo bersaiz kecil.

Tapi kalau nk print besar dibelakang tu kene print silkscreen lah.. kalau nk sulam jugak harga memang mahal sangat2..

Biasanya tempahan hoodie ni kami guna hoodie jenama Gildan. Ada beberapa jenis hoodie.. ada yang ada zip, tiada zip dan ada yang jenis sweatshirt. Jom kita tgk gambar untuk setiap jenis hoodie yang saya nyatakan.

gildan hoodie 1

gildan hoodie 2

gildan hoodie 3

Pilih je mana satu yang korang berkenan hoodie gildan ni. Harga mcm biasa la.. bergantung kepada kuantiti dan juga design yang nak dicetak.

So kalau berminat nk tempah atau nak tanya2 dulu boleh direct WhatsApp 011 3550 5319 untuk fast respond. Kalau nk email boleh sii form kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge