0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Bismillahirahmanirahim.

Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untuk pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat membalas usaha cikgu untuk membuatkan mereka gembira.

Kalau nak tahu cikgu suhaili ni mengajar di sebuah sekolah menengah di Bintulu, Sarawak. Dimana sekolah ini terletak di pendalaman.

Jom kita tengok gambar-gambar yang cikgu Suhaili kongsikan.

tshirt kelas

Menikmati jamuan akhir tahun

tshirt kelas

posing dulu lepas makan.

 

Proses tempahan

Kebiasaan  anak-anak yang masih sekolah ni tak mahir dalam menggunakan sebarang perisian computer untuk design baju. Maka mereka curahkan idea melalui lukisan atas kertas sahaja. Tak apa… kami faham.

Setelah diserahkan lukisan tangan tersebut kepada designer kami, maka terhasil lah mockup design seperti bawah. Alhamdullilah mereka terus setuju. Simple design jer kan.

sarawak-3

design tshirt kelas

So kepada mereka yang nak order tshirt kelas, boleh terus hubungi kami. Kalau boleh buat sedekit lakaran bagi memudahkan kami memberi sebut harga.

 

Cara hubungi kami: Whatsapp 011 3550 5319

Alamat: 75-1, jalan prima SG3, Prima Sri Gombak (berdekatan dengan Mee Tarik Warisan Asli)

.

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge