3

Tempahan Baju Rewang

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog sufi 🙂

Hujung-hujung tahun ni mesti ramai yang buat kenduri kahwin. Bila ada kenduri kahwin mesti ada rewang terutama dikawasan kampung. Jadi bila ada rewang ni mesti nak pakai baju rewang. Barulah meriah kan?

Jadi kami ada special offer untuk sesiapa yang nak tempahan baju rewang. Kebiasaannya baju rewang ni cuma guna baju roundneck cotton dan cetakkan 1 warna di hadapan atau belakang sahaja.

Tapi tak semestinya juga.. ada yang nak berkolar dan sebagainya.. pilihan di tangan anda. 🙂

IKLAN REWANG copy

 

Promosi Tempahan Baju Rewang! Dengan tempahan minimum 30 helai, kami akan hadiahkan anda banner perkahwinan secara percuma!

Kami juga ada beberapa contoh design yang tersedia untuk anda pilih. Hubungi kami di WhatsApp 011-3550 5319 untuk melihat design-design yang kami ada.

Meriahkan lagi majlis perkahwinan anda dengan tempahan baju rewang untuk jiran tetangga.

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan, anda boleh terus hubungi kami disini atau WhatsApp 011-3550 5319 untuk fast respond 🙂

Jom Cetak Baju Rewang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

3 Comments

  1. assalamualaikum….sya puan norlaila sya ingin bertanya tentang tempahan baju rewang.sehelai berapa ringgit termasuk dengan cetakan…klw baju t.shirt untuk kanak ada tak…mengikut size termasuk orang dewasa….boleh x syarikat tuan memberi katalog untuk sya membuat pilihan termasuk harga sekali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge