• RSS
  • Facebook

Like Kami!




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aildiladha kepada semua umat islam. Semoga hari raya kali ini membawa pengertian yang cukup bermakna buat kita.

Ok..kali ni saya nk update mengenai baju rewang. Dah lama sebenarnya saya tak buat job baju rewang ni. Tapi sekali buat banyak pula tempahan yang datang. Alhamdulillah… :)

Biasanya baju rewang ni simple2 je..1 warna sahaja..tetapi menarik..jom kita lihat gambar-gambar semasa proses mencetak baju rewang ni dijalankan.. zassss

 

Simple dan menarik kan? Warna baju je pun dah cantik. Biasanya baju rewang ni saya buat pakej iaitu RM12 sehelai minimum 25 helai. Tapi kalau nk order 10 helai pun boleh..harga boleh bincang..

So kepada yang berminat untuk membuat tempahan baju rewang, boleh hubungi saya disini atau call/sms Firdaus 012-296 1085.

Jom Print Baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Responses so far.

  1. anis says:

    salam, klu 10 helai harga leh dpt brp ye?
    anis recently posted...:07 DEC 2011 RABU:.

  2. noor says:

    warna ungu ada x???…. dia 100% cotton ker???

  3. noor says:

    yang kanak2 ada jugak x??….warna purple???

    • aien says:

      salam.. en firaus sy nk tnye kaloo wat tshirt tok majlis kahwin dalam 30 helai bape ea..??
      warna kuning hitam.. sebab tema sy kuning hitam..

  4. Mukmin says:

    As Salam…PM brape rege klu nk 10 helai je? Brape lama siap?

  5. ramizan says:

    kalu nak tempah baju rewang berkolar oren 8 helai.berapa harga? baju kanak2 tshirt biasa ada tak?


CommentLuv badge