0

Tempahan Baju Makcik Ina Karipap & Kuih Muih

Assalamualaikum kepada pembaca semua. Alhamdulillah saya ada masa sikit untuk update blog ni. Takde la berhabuk nanti..hehe

Ok update kali ini job datangnya dari Makcik ina Karipap & Kuih Muih. Tempahan menggunakan tshirt lacoste/polo. Cetakkan logo 4 warna depan dan belakang. Cetakkan belakang tiada masalah kerana bersaiz A4. Tetapi cetakkan depan agak sukar kerana bersaiz kecil. Tetapi Alhamdulillah semuanya dapat disempurnakan dengan baik.

Jom kita layan jap gambar semasa proses cetakkan dilakukan.

makcik ina karipap dan kuih muih

makcik ina karipap dan kuih muih

makcik ina karipap dan kuih muih

makcik ina karipap dan kuih muih

Hasil yang cantik dengan kombinasi warna baju dan warna logo. Baju lacoste ni ada banyak patern. Korang boleh cek kat sini BAJU POLO. Pilih mana nak kemudian hubungi saya untuk tempahan.

Seperti biasa jika nk buat tempahan boleh klik disini atau terus hubungi 03-4280 0833 / 012-2961 085 (call/sms/whatsapp).

Jom Tempah Baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge