0

Tempahan Baju Clash of Clan

Assalamualaikum dan salam cetak baju semua.

Seperti biasa harini ada waktu free sikit untuk saya bersihkan sawang-sawang kat blog ni. Dah lama sangat tak update disebabkan kekangan masa. Alhamdulillah harini ada masa sini untuk saya update job2 printing baju.

Sekarang ni musim Clach of Clan (COC). Kat mana2 pun ada peminat tegar game ini, Tapi admin tak reti main…hehe.. admin reti print baju je.. so bila dah ramai pemain tegar game ini, ramai jugalah yang nak buat baju. So harini admin nak update 1 job baju Clash of Clan ni.

Jom kita layan gambar dulu…

 

Bila design yang sempoi diterjemahkan keatas baju, memang superb la hasilnya. Alhamdulillah customer berpuas hati dengan hasil kerja kami.

Lagi 1 kami nak bagitau, kami TIDAK kenakan caj GST kepada anda. So jangan risau mengenai GST.. 🙂

Jom tempah baju dengan kami. Insyaallah harga boleh runding sampai jadi.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge