0

Tempahan Baju Canselor Kekal Cemerlang Universiti Putra Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok harini saya nak update job yang dah lama saya buat. Cuma tak update kat sini je.

Tempahan datang dari pelajar Universiti Putra Malaysia. Tempah untuk baju Canselor Kekal Cemerlang. Jom kita tgk hasil cetakkanya.

Baju ni memang kami cetak sendiri. Tapi saya ada perasan ada satu blog gunakan gambar ini dan update kat blog die. Mybe die ambik gambar ni kat Facebook saya. Tapi xpe lah.. sama2 carik makan.. 🙂

Jom tempah baju dengan kami. Insyaallah harga boleh runding sampai jadi.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge