3

Tempahan Apron Memasak

Assalamualaikum semua.. alhamdulillah.. harini hari ke-2 kami beroperasi selepas hampir seminggu kami bercuti. Banyak perancangan akan dibuat untuk projek lepas raya nanti.. terutama kursus keusahawanan cetak baju. Nanti kami update pasal itu ya.. 🙂

Ok seperti tajuk post ini, selama ni ramai yang call kami untuk membuat tempahan apron memasak. Dulu memang kami ada supply apron memasak ni.. tapi sejak pembekal kami tidak lagi mengeluarkan apron memasak, maka agak sukar utk kami membekalkan kepada anda pula..

Kalau nak buat custom made pun, apron memasak ni akan jadi mahal pulak kan..

Berita baik kepada anda.. Alhamdulillah semalam hari pertama kami beroperasi selepas cuti hari raya, kami didatangi pembekal pakaian dan memberikan kami katalog. Bila saya belek2 katalog tu saya lihat mereka ada membekalkan apron.. Full apron dan Half Apron.. memang menarik..

Jom kita tgk katalog apron memasak kt bawah ni

apron memasak

 

Ada 6 pilihan warna untuk full apron dan 7 pilihan warna untuk half apron. Anda pilih mana yang anda suka. 🙂

Harga pula mcm biasa la.. berbeza dari segi design yang nak dicetak dan juga kuantiti..

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

3 Comments

  1. berapa harga utuk sehelai? dan berapa untuk 350 helai?
    please give us your best price.
    thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge