1

Tempahan Baju Badminton Zero Limit

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok ini adalah post pertama saya di blog ini pada tahun 2012. Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012! Semoga apa yang diazamkan pada tahun lepas tercapai… Baiklah..tempahan baju ini ditempah… Continue Reading

14

Tempahan Baju Biro Sukan Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh pagi2 saya update blog. Baru je selesai cetak tshirt. Ada masa sikit sebelum tidur update kejap blog ni..dah berapa minggu tak update. Ok tempahan baju ni datangnya dari pelajar dari UKM (Universiti Kebangsaan Malaysia).… Continue Reading

22

T-Shirt Festival Konvokesyen Unisel 2010

Salam sejahtera semua. Kali ni saya update blog jam 2.05 pagi. Bukan ape..baru je jumpa Bluetooth Device pc saya ni..dah beberapa hari mencari. Sebab gambar tshirt ada dalam handphone. Alhamdulillah akhirnya jumpa jugak dan dapatlah update blog ni. Ok projek… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...