0

Tempahan Baju Malaysia Japan Student Exchange Program 2012

Assalamualaikum semua… sesi mengupdate blog untuk job2 lama kini kembali..hehe.. banyak sebenarnya job yang masih belum sy update kat blog ni.. Insyaallah saya akan update semuanya sikit demi sedikit.. Ok untuk job kali ini sy buat untuk Malaysia Japan Student… Continue Reading

4

Tempahan Windbreaker (Embroidery) – PSSCMPSAS

Salam sejahtera semua. Wah..akhirnya saya dapat online. Dah 3 hari tak dapat online disebabkan tiada bekalan elektrik di blok rumah saya disebabkan oleh sub station yang rosak dan perlu diganti kabelnya. aduhh..banyak email2 tempahan yang tak dpt saya balas…huhu Ok..kali… Continue Reading

0

Baju Eric The King Cantona

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok ini adalah projek suka2 yang kedua yang saya buat. Asyik2 Eric Cantona je..ye la dah design tu yg saya jumpa dan nampak menarik dan simple.. 😀 Mari kita usha hasilnya.. Simple tetapi saya amat… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...