0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

1

Tempahan Tshirt Instaforex

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Sufi Printing Services. Wah lama betul saya tak update blog. Last update adalah entry Tempahan Tshirt UMS Silat Team pada 15/02/2011. Terlalu sibuk dengan tempahan2 yang diterima sampai tak terupdate blog ni..dah bersawang dah..hehe… Continue Reading

2

Tempahan Tshirt There Is Hope

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Wahh agak lama saya tak update blog dan buat promosi. Saya baru je pindah dari Shah Alam ke Ampang. Jadi pemindahan streamyx mengambil masa 15 hari bekerja. Mati akal saya dibuatnya. Kawan saya… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...