7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe… Continue Reading

22

Teknik membuat blok cetakkan silkscreen

Assalamualaikum.. ok kali ni saya taknak update mengenai projek yang saya lakukan. Kali ni saya nak kongsi kepada semua pembaca Sufi Printing Services cara-cara atau teknik asas untuk membuat blok cetakkan silkscreen. Saya akan terangkan langkah-langkah membuat blok cetakkan melalui… Continue Reading

1

Update terbaru dari kami.

Salam sejahtera. Posting kali ini just nk update beberapa perkara yang telah kami lakukan. Sejak beroperasi di kedai, masa untuk update blog ni dah terhad..malam je ada kat rumah..huhu.. So pagi ni sy sempat update layout blog. dah beberapa kali… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...