3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

1

Tempahan Baju Badminton Zero Limit

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok ini adalah post pertama saya di blog ini pada tahun 2012. Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012! Semoga apa yang diazamkan pada tahun lepas tercapai… Baiklah..tempahan baju ini ditempah… Continue Reading

1

Tempahan Baju Atrs, Culture & Heritage Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum semua..mcm biasalah..lama sangat saya tak update blog..sangat2 sibuk menyiapkan tempahan. Harini ada masa sikit sebelum start printing..so entry kali di direct je la ek..hehe.. Tempahan tshirt ini datangnya dari pelajar UKM. Jom tgk gambarnya.. 🙂   Lagi gambar disini… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...