0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

2

Tempahan Baju Hari Keluarga Hospital Ampang 2012

Assalamualaikum semua.. seperti tajuk diatas, kali ni saya nak update mengenai tempahan baju dari staff Hospital Ampang untuk hari keluarga mereka. Baju Oren Sport bewarna lime green dicetak dengan 3 warna iaitu kuning, putih dan hitam. Jom kita layan gambar… Continue Reading

9

Tempahan Tshirt Family Day Hyundai Getz Malaysia

Salam sejahtera semua. Semoga sihat sejahtera hendaknya. Ok untuk tempahan kali ini, saya perolehi dari Komuniti Hyundai Getz Malaysia. Tshirt family day warna putih dan cetakkan 2 warna. Menarik juga design dan kombinasi warnanya. Jom kita lihat hasilnya.. Print warna… Continue Reading

2

Tempahan Hari Keluarga Pekan Batu

Assalamualaikum semua. Wahh sibuk sangat saya akhir2 ini. Hari ni baru sempat nk update blog 🙂 Ok terus kepada agenda utama.. :).. baju ni ditempah oleh penduduk Pekan Batu untuk hari keluarga. Menggunakan tshirt kolar warna navy, designnya simple. Hanya… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...