11

Tempahan Baju Justin Drew Bieber

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Malam ni ada waktu free sikit. So boleh la saya update job yang saya buat. Tempahan kali ini adalah tempahan untuk peminat-peminat Justin Bieber saya fikir. Designnya simple dan menarik. Nak buatnya tak la susah… Continue Reading

7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

14

Tempahan Baju Biro Sukan Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh pagi2 saya update blog. Baru je selesai cetak tshirt. Ada masa sikit sebelum tidur update kejap blog ni..dah berapa minggu tak update. Ok tempahan baju ni datangnya dari pelajar dari UKM (Universiti Kebangsaan Malaysia).… Continue Reading

7

Tempahan Tshirt Cengkih Fotografik

Salam sejahtera semua dan selamat pagi :D.. dah dekat2 subuh baru ada masa nk update blog..baru abis kerja2 mencetak tshirt. Okeh..kali ni sy nk update job yang bulan lepas punya. Job datang dari seorang penuntut Maktab Perguruan Teknik Kuala Lumpur.… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...