22

T-Shirt Festival Konvokesyen Unisel 2010

Salam sejahtera semua. Kali ni saya update blog jam 2.05 pagi. Bukan ape..baru je jumpa Bluetooth Device pc saya ni..dah beberapa hari mencari. Sebab gambar tshirt ada dalam handphone. Alhamdulillah akhirnya jumpa jugak dan dapatlah update blog ni.

Ok projek kali ini agak special skit. Boleh dikatakan sebagai ‘Urgent Case‘. Perlu siapkan 40 helai tempahan tshirt dalam masa 1 hari. Setengah hari sebenarnya. Pada mulanya 120 helai. Fuhh..tapi tshirt yg ada hanya 40 helai sahaja.

Design depan dan belakang. Semuanya siap jam 4.30 pagi dan hantar time tu jugak..huhu

Jadi jom tgk gambar-gambar operasi..

Design bahagian depan.

Design bahagian belakang.

Susun baju dulu.

Kemudian buat base putih dulu.

Lepas tu tarik dye hitam kat 2nd blok.

Alhamdulillah semua tshirt dapat disiapkan dalam masa tak sampai 1 hari. Cuma kerja tu kelam kabut sikit lah. 🙂

Jangan malu-malu untuk bertanyakan kepada kami tentang tempahan t-shirt. Hubungi kami disini. Atau call je saya terus 0122961085 (Firdaus).

Jom cetak tshirt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

22 Comments

  1. hai, nak tanye la.. t-shirt ni jenis ape yek? n bape hagenye kalau nk wat printing lbh kurang mcm yg ni dlm 100 helai? ade saiz untuk budak2 x?

    • T-shirt jenis Honey Comb (Polo Shirt). Kalau mcm ni baju + Printing dlm RM25 sehelai utk 100 helai.

      • Salam Bro.. nk tumpang tanya nk survey/ tempah t-shirt utk sukaneka dlm 40 helai harge brp yea…. depan logo kompeni & sebelah belakang ada gambar pin bowling & tulisan “Helpline Bowling Tournament 2011”.. Tq bro@azizie… 012-3198341…

  2. salam bro,saya ada projek nk print baju kelab satria neo
    boleh tau berapa you charge nanti sya email logo baju tu ok..tk

    • Salam,

      Jangan terlalu cair jangan terlalu pekat.. dan jgn tekan terlalu kuat.. sedang2 sahaja.. takut cetakkan kembang nanti.. 🙂

  3. salam, nak tanya kalau nak cetak mcm nie tp logo um dpn belakang tulisan universiti malaya….dlm 50 helai brape agaknyer …tq sms saya 012-2610307

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge