7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe

Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe

Alhamdulillah..bila keluar je artikel tentang perniagaan kami, dari pagi sampai malam kami menerima panggilan. Banyak respon yang berminat dengan Kursus Asas Mencetak Baju yang kami adakan.

Dibawah ini adalah gambar yang diambil menggunakan handphone. Scanner xde lak 😀

 

Semoga selepas ini perniagaan kami semakin maju dan berkembang. Terima kasih kepada anda yang pernah menggunakan perkhidmatan kami. Kami amat menghargai sokongan yang anda berikan.

Jom Print Baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

7 Comments

  1. Tak sangka btl. sy jumpa laman web ni scr xsengaja.

    tp sy ada baca sekilas kt paper bhgn yg ni. tp lgsung xtegerak nk tgk link dia ke apa (yg dibekalkan kt paper tu. ada ke?).

    ttibe tjmp web ni kt internet, “lah, web ni ke yg masuk paper aritu”. huhu …

    anyway, very nice service you have there. Eager to learn something from here. mybe will have an order someday. 😀
    Akhi Joe recently posted..HowTo: Membeli groupon di GroupsMORE.com

  2. Tahniah Tuan.. Saya macam berminat dengan kursus tu tapi semua tu ikutkan hati… Sebaiknya saya fokus pada satu bidang je dulu. Tapi saya berminat nak buat tshirt untuk hari keluarga dalam 100 lebih helai. Agak-agak jatuh berapa ringgit sehelai?
    Nuruddeen recently posted..Memperkenalkan Blog Terbaru Saya!

  3. Oh tkasih. Kalau design dalam psd boleh? Atau kena guna illustrator? Roughly agak-agak berapa? Kalau 2-3 warna berapa? Boleh bg harga untuk 1 warna jugak. Tuan boleh email saya kalau taknak disclose harga. Hari keluarga tu bulan 3 tahun depan.
    Nuruddeen recently posted..Memperkenalkan Blog Terbaru Saya!

  4. Assalamualaikum…nak tny apa beza antara kain microfibre round neck yg enzo dgn quick dry t-shirt round neck yg oren sport? kedua-duanya kain jersey ka? mana satu yg lagi sedap n tebal kainnya? harga pula sekitar berapa klau x termasuk design?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge