2

Selamat Tahun Baru 2015 dan voucher 10%

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nampaknya masih belum terlambat untuk kami wish Selamat Tahun Baru 2015. Tahun lepas adalah tahun yang amat sibuk untuk kami sampai nk update blog pon dan tak sempat.

Alhamdulillah kami masih diberi kesempatan untuk update blog ini. Semoga azam tahun lepas dpt dicapai dan diperbaiki pada tahun ini hendaknya Insyaallah.

 

Haa kalendar kt atas memang kami nak bagi free je.. kalau nak leh dtg ke kedai kami. Buat sebarang tempahan dan kami akan bg free kalendar islamik 2015 ini kepada anda.

Sedikit gambaran suasanan di dalam kedai kami. Staf kami masing2 sibuk melayan customer. Kepada yang nk order baju I AM boleh roger kami terus ok. heee

Ok apa yang menarik untuk kami ceritakan pada kali ini adalah, kami nak bagi free voucher 10% kepada anda untuk  sebarang tempahan dalam 1 resit pada bulan ini sahaja.

Haaa mcm mana nak dptkan voucher ni? Korang boleh je download sini -> MUAT TURUN DISINI
Macam mana pula nak guna? Korang tunjuk kt kitorg time buat tempahan. Atau yang order guna wasap or email tu.. tunjuk je gamba atau attach je pic ni kt email. So korang dah layak untuk dpt 10%. Senang je kan.. so next month pun ada voucher lagi cume xtahu lagi berapa % nak bagi. So grab awal2 k..

So next post kami akan cerita agen pulak. Tahun 2015 ni kami nk open seramai agen untuk mendaftar bersama kami.

So tunggu ok.. se yaa…!

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

cetak baju, print baju, cetak tshirt, print tshirt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge