0

Selamat Tahun Baru 2014

Assalamualaikum semua.. wah dah 3 bulan saya tak update blog ni. Memang sangat2 sibuk sampai xde masa nak update blog. Tapi facebook sy selalu update. Bisnes saya juga berjalan seperti biasa. 🙂

So mcm mana dengan 2013? Tahun yang menarik bagi anda? Banyak azam dah tercapai? Bagi kami Alhamdulillah 2013 tahun yang menarik sebab banyak pencapaian dan perubahan dalam perniagaan kami. Insyaallah tahun 2014 akan lebih cemerlang dan pastinya akan jadi lebih sukar :).

Untuk update job seterusnya, sy akan update pada post akan datang. Seperti biasa, jika anda mahu membuat tempahan atau ada sebarang tempahan, sila klik disini.

JOM TEMPAH BAJU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge