0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe

Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW!

Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah ni..

luck draw

Minimum tempahan adalah 30 helai sahaja dan melayakkan anda mendapat 1 peluang lucky draw.. Order je baju dengan kami.. kalau rezeki awal bulan depan boleh menang Smartphone Lenovo Note 8 A936.

Sekarang ada sebab mengapa anda kene tempah baju dengan kami. Promosi berjalan sehingga 30 November dan pada 1 November boss kami akan cabut pemenang bertuah.

Insyaallah kalau sambutan menggalakkan, next month kami buat lagi dengan hadiah yang lagi bestt… 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge