2

Promosi Berapi Ogos! Cetak Baju Murah

promosi berapi 2015

Assalamualaikum… haaaa gempak tak tajuk kalini? hehe… Ok Bulan Ogos ni kami nak buat promosi cetak baju murah skit.. sempena bulan kemerdekaan kan..

Apa promosi kalini?

30 + 1

Apa maksud 30 + 1 tu? Ok maksudnya mcm ni.. jika anda buat tempahan cetak baju minimum 30 helai, anda akan dapat FREE lagi sehelai.. kalau order 50 helai pun anda akan dapat FREE lagi sehelai. Untuk semua jenis baju ye.. Tapi kalau tempah cetak baju 29 helai xdapat la FREE sehelai tu hehe..

FREE BLOK CAJ

Selamat ini kami akan kenakan caj blok. Harga blok bergantung kepada design anda. Lagi banyak warna lagi tinggi caj blok. Tapi bulan ni kami bagi FREE aje lah.. tapi minimum order 10 helai k.. hehe

FREE DESIGN

Tak ada design? Kami boleh designkan.. bulan ni FREE aje.. biasanya kami akan caj design minimum RM50. Lagi susah design lagi mahal lah.. tapi untuk bulan ini sahaja kami bagi FREE! 🙂

Apa lagi ye nak bg promosi… hehe.. buat masa ini, ini sahaja promosi yang boleh kami tawarkan… Insyaallah kalau ada lagi apa2 promosi kami akan update.

Kepada yang dah dpt SMS tu jgn lupe repeat order dengan kami ok.. 🙂

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu pejabat adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

2 Comments

  1. As’salam,
    boleh quot utk 200pcs baju round neck t-shirt full color printing depan belakang..

    Terima kasih

    • As salam,

      Boleh tuan Wassap ke nombor 011.3550.5319? Nanti kita diskad dekat sane. Lebih mudah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge