0

Print tshirt tadika

Assalammualaikum semua. Hamboi kejap jer dah hujung tahun. Musim sejuk sekarang ni., hari-hari pun hujan kat tempat kami. Untung kat Malaysia turun hujan jer, kalau turun salji alamat semua orang kena pakai baju tebal memanjang. hihi.

Hari ni saya nak kongsi tentang cetakan baju untuk kawan-kawan sekolah tadika anak saya. Majlis ni bulan September yang lepas. Sedia maklum kedai kami telah berpindah dari Ampang Water Front ke Prima Sri Gombak. Maka kami pun berhijrah sama ke Gombak, sekaligus anak saya yang sorang ni pun terpaksa bercuti awal sesi persekolah.

Sedih tapi apakan daya, demi mencari sesuap nasi. Yakin abang akan dapat sekolah yang lebih baik pada tahun depan di Gombak. Insyaallah.

hakim-4

Tshirt tadika – cetakan hadapan adalah nama sekolah dan kelas.

hakim-3

Tanda ingatan dari si abang kepada kawan-kawan.

hakim-2

Kenangan terindah bersama kawan-kawan

hakim-1

posing side belakang pun bolehhh. kiki

Nak order?

Jika ada yang sedang survey buat tshirt tadika atau ingin tempah cetak tshirt untuk dijadiakan hadiah buat kawan-kawan anak kita sempana sebarang majlis, boleh terus hubungi pihak kami untuk mendapatkan sebut harga.

Kini dah ada pelbagai pilihan color untuk tshirt budak. Insyaallah kini lebih mudah mix and match dengan color tshirt orang dewasa.

 

Cara hubungi kami: Whatsapp 011 3550 5319

Alamat: 75-1, jalan prima SG3, Prima Sri Gombak (berdekatan dengan Mee Tarik Warisan Asli)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge