0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

0

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015!

Assalamualaikum semua… Alhamdulillah besok hari terakhir kita berpuasa sebelum kita masuk ke bulan Syawal. Dikesempatan ini, kami dari warga kerja Sufi Printing Services ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Kami mohon ampun dan maaf jika selama… Continue Reading

0

Cetak Baju Di Bulan Puasa

Pertama kali saya nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua pelangan2 kami dan juga bakal pelanggan kami yang beragama islam. Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk menjalankan ibadah puasa pada tahun ini lagi. Kami beroperasi seperti biasa pada bulan puasa. Cuma… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...