0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan.

Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas 15 – 17 Jun 2011 di PWTC. Pameran ape ni? haa..inilah pameran supplier2 tshirt dan barangan premium. Memang banyak supplier2 yang menyertai pameran pada kali ini. Ini memberikan para penggiat percetakkan tshirt dan barangan premium meperluaskan lagi perkhidmatan mereka.

 

 

Begitu juga dengan saya, banyak peluang yang boleh saya ambil untuk memperluaskan lagi perkhidmatan saya. Selepas habis saya pusing dalam pamera itu, saya bercadang untuk memperluaskan lagi perkhidmatan saya bukan sekadar mencetak tshirt, tetapi pelbagai barangan premium yang boleh saya cetak seperti :

1) Kad Perniagaan / Business Card

2) Risalah / Flyers

3) Pen

4) Lanyard

5) Sulaman / Embroidery

6) Organizer

dan lain2 lagi. Sebut sahaja apa barangan yang anda inginkan. Insyaallah saya akan dapatkan dengan harga yang berpatutan.

Seperti biasa, jika ada ada sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan baju, boleh KLIK DISINI atau hubungi terus melalui SMS/CALL 012-2961085 (Firdaus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge