9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂

Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari ni saya nk bercerita tentang perniagaan printing yang saya lakukan ini. Printing ni meluas. Cetak baju, cetak kad bisnes, cetak bunting, cetak flyers dan pelbagai lagi.

Tahukan anda dimana anda boleh memulakan perniagaan printing ini di rumah walaupun anda tidak mahir dalam proses mencetak. Ya! betul. Ini lah yang ingin saya kongsikan kepada anda.

Untuk pengetahuan anda, perniagaan percetakkan ini adalah satu perniagaan yang sangat meluas permintaannya walaupun ramai yang menawarkan perkhidmatan percetakkan ini. Dengan keyakinan dimana potensi dan permintaan yang tinggi di pasaran, maka saya tidak ragu2 menceburkan diri dalam bidang ini dan tertubuhlah Sufi Printing Services.

Ok kita ambil contoh bisnes printing tshirt. Sebenarnya anda boleh menjalankan perniagaan ini walaupun anda tidak tahu langsung cara-cara mencetak baju. Kalau tahu itu adalah satu kelebihan. Bagaimana caranya?

1) Menjadi agen kepada sesebuah syarikat percetakkan.

2) Anda sendiri yang mencetak tshirt itu.

Seorang usahawan internet telah membuktikan kepada semua dimana beliau telah berjaya menjadi seorang usahawan dalam bidang percetakkan walaupun beliau tidak tahu proses2 mencetak dan tidak ada pun alatan-alatan untuk mencetak.

Bagaimana beliau melakukan semua ini? Beliau yang saya maksudkan adalah saudara Haszoor Muaidi. Beliau telah berkongsi kejayaan beliau dalam sebuah e-book khas yang telah lancarkan. Apa yang beliau kongsikan kepada anda?

1) 9 Modul Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing
2) Video Rahsia Kejayaan Bisnes Printing
3) Video Teknik Rahsia Hapuskan Pesaing

dan juga beberapa bonus hebat yang sangat2 membantu anda untuk bermula dalam perniagaan ini.

Bayangkan POTENSI BESAR yang menanti anda di dalam bisnes printing ini.

Untuk info yang lebih lanjut mengenai rahsia-rahsia yang ingin dikongsikan oleh saudara Haszoor Muaidi, anda boleh layari -> http://goo.gl/7mBoD

Jom kita terjun kedunia percetakkan! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

9 Comments

  1. bagus juga bisnes printing. Memang saya pun berminat.
    Walau bagaimanapun saya tidak tahu buat design. Nak upah designer chargenya agak mahal.

    Mana nak bayar designer, lepas tu nak ‘mark up’ harga pada ‘customers’ lagi. Kalau mahal sgt org tak nak beli. Kalau murah tak untung pula.

    Kalau setakat balik modal baik tak payah berniaga.

    Apa nasihat saudara?

    • Ada caranya.. 🙂
      Xperlu upah designer pun boleh buat bisnes lagi..
      try dptkan panduan tu.. ada semua jawapannya.. 🙂

  2. Salam,

    Soalan:

    1. Dimana saya boleh belajar cara untuk start biz t-shirt printing macam yg saudara firdaus buat ni?

    2. Adakah tutorial dan video yg ditawarkan oleh saudara HM, termasuk print t-shirt atau business card, flyers etc sahaja?

    Sekian

  3. mcm ne nk print image kt baju ? method dy juga boleh digunakan untuk print mug kn ? thxvm^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge