• RSS
  • Facebook

Like Kami!




Salam sejahtera rakan2 semua. Ok kali ni saya dapat job untuk cetak nama, nombor dan logo pasukan bola sepak. Job ni boleh dikatakan mudah dan susah sebabnya mudah kerana logo, nama dan nombor semua 1 warna iaitu warna putih dan yang susahnya kerana perlu buat lebih kurang 14 blok untuk nombor dan nama sebab mereka nak gunakan font mereka sendiri.

Oklah jom kita terus lihat hasilnya selepas logo, nama dan nombor dicetak diatas jersey bola sepak :

Bahagian depan..logo di dada kiri.

Belakang..nama dan nombor.

Bukan untuk dijual..hehe

Sekali lagi warna hijau daun menjadi pilihan. Sama seperti posting lepas iaitu F1 Uniform Bihun Sufi. Memang cantik warna ni. Kain pun sedap. :)

So kepada pasukan-pasukan futsal, bola sepak atau apa jua jenis sukan yang nk tempah jersi, nama dan nombor, boleh hubungi saya disini atau call/sms saya di talian 0122961085 (Firdaus).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 Responses so far.

  1. zulkbo says:

    salam bro..
    nice job..semoga success
    dalm bisnes…
    zulkbo recently posted..Bila Makanan Menjadi Begitu Mahal Truffle

  2. shera says:

    salam firdaus.

    nak tanya, minimum tempahan berapa helai? 7 helai boleh tak? caj ikut berapa byk huruf yg dicetak?

  3. shera says:

    oh okay, sorry baru nampak carta harga. kalau 10 helai boleh siap dalam tempoh?

  4. tips-kurus says:

    Slm,
    AWAS! Company anda sedang diintip!
    Mungkin awal thn dpn kite sain kontrak. hehehe!
    tips-kurus recently posted..Spell It Right &amp Tips penggunaan Di!

  5. wadud says:

    wah bleh tempah neh..
    harga camne eh? ada diskaun ker..:D

  6. Ash Ralf says:

    Wargh! Kna bincANG nan member nih!
    Ash Ralf recently posted..Kes jadi DJ Kenduri Kahwin

  7. ros says:

    singgahbalas ya..

  8. abg zack says:

    Salam bro,

    Leh bg contact no? email kt sy : ahmadzabidi@yahoo.com
    berminat nk tempah jersi

  9. insyaallah kalo kami nak buat jersey baru, kami akan contact anda.. gud job
    legend_netball recently posted..Pertandingan netball sempena Hari Belia Negeri Selangor 2011

  10. marinah says:

    berapa harga sehelai? kalau beli banyak ada diskaun kah?

  11. Zul says:

    Hye Kalow nk Tempah Jersey Bapew Erk..??

  12. FARUQ says:

    mcm mana nk kasi jersi ni>

  13. Joharris Ramdzan says:

    Bro, kalau beli 20 helai berapa eh? And design nak bagi mcm mana?

  14. hayyie says:

    brapa harga baju?

  15. aida says:

    hye! nak ynu harge untuk kain jersey..

    30 dewasa
    10-15 kanak2

    berapa boleh bagi siap printing?
    mayb design simple

    boley email price??

    tq..

  16. Azlan says:

    Salam Firdaus,

    Saya nak tempah 18 pasang jersey serta nombor & logo syarikat di depan.. agak2nye bape harga.. leh hantar qoutation tak?

  17. rara fadin says:

    salam . kalau saya nak tempah jersey macam di atas tapi tujuan nya untuk jersey kelas . anggarannya 27orang . berapa ya harga untuk per jersey ? :)

  18. eddy says:

    salam bro. ade design/catalog ntok jersey x? boleh discuss dekat email? terima kasih :)

  19. edivedder says:

    Tuan, saya nak buat numbering jersi 13 helai font nike warna putih dengan nama team kat dada kiri 6x2cm warna hitam. Boleh bagi quotation? Tournament 10/3/2012. TQ.

  20. syahira says:

    kalau order dlm 50 jersi yg mcm cnth kt atas ni,brpe ye??
    simple cm kt ats.: nama,num,n logo.

  21. shah says:

    bro.. kalu tmpah 10 helai brapa round neck ct0101
    dan kalu letak design untuk nama sahaja berapa?
    tuk budk2 kilang laa bro…

  22. fathimah says:

    nk tanyerw mcm mner nk tunjuk design nyerw..

  23. Nina atin says:

    Hai…. Beminat nk tempah pakaian training bola tuk club bola sy. Bagaimana yer

  24. Abdullah Imran says:

    Ade x saiz bdax2?

  25. shazana says:

    assalamualaikum,

    saya mahu menempah jersey, smua jersey sama design tp berlainan size. mgkn tempahan dlm 40 helai or lebih.
    boleh x klau buat japan home jersey, belakang tulis NEWS 4.
    berapa anda ambil utk satu jersey?

  26. ade putra says:

    saye mhu tahu harga kalau 40-50 helai baju…. braper ?? blh dapat diskaun tak?? :D

  27. luq says:

    saya nk tempah 20 baju untuk pasukan sekolah under 15…..

  28. syamim says:

    saya nak tempah jersey nike/adidas.. untuk team saya..,, siza sekolah menengah.. boleh x dapat Rm15 sehelai..,, saya mungkin nak tempah 20 helai..

  29. Rozlley says:

    Slm sjhterah..nak tnya hrga shlai brapa..siap ngan nmbor..nma dngn logo skli..logo simple je…gna hruf je..6hruf..bleh x hntr kat sabah..klau bleh sy nak order 15hlai..

  30. roses says:

    saya ingin menempah jersey bagi pasukan bola saya. sila hubungi saya secepat mungkin di 010-4084868


CommentLuv badge