39

Jersi Pasukan Bola Sepak

Salam sejahtera rakan2 semua. Ok kali ni saya dapat job untuk cetak nama, nombor dan logo pasukan bola sepak. Job ni boleh dikatakan mudah dan susah sebabnya mudah kerana logo, nama dan nombor semua 1 warna iaitu warna putih dan yang susahnya kerana perlu buat lebih kurang 14 blok untuk nombor dan nama sebab mereka nak gunakan font mereka sendiri.

Oklah jom kita terus lihat hasilnya selepas logo, nama dan nombor dicetak diatas jersey bola sepak :

Bahagian depan..logo di dada kiri.

Belakang..nama dan nombor.

Bukan untuk dijual..hehe

Sekali lagi warna hijau daun menjadi pilihan. Sama seperti posting lepas iaitu F1 Uniform Bihun Sufi. Memang cantik warna ni. Kain pun sedap. :)

So kepada pasukan-pasukan futsal, bola sepak atau apa jua jenis sukan yang nk tempah jersi, nama dan nombor, boleh hubungi saya disini atau call/sms saya di talian 0122961085 (Firdaus).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

39 Comments

  1. salam firdaus.

    nak tanya, minimum tempahan berapa helai? 7 helai boleh tak? caj ikut berapa byk huruf yg dicetak?

  2. hye! nak ynu harge untuk kain jersey..

    30 dewasa
    10-15 kanak2

    berapa boleh bagi siap printing?
    mayb design simple

    boley email price??

    tq..

  3. Salam Firdaus,

    Saya nak tempah 18 pasang jersey serta nombor & logo syarikat di depan.. agak2nye bape harga.. leh hantar qoutation tak?

  4. salam . kalau saya nak tempah jersey macam di atas tapi tujuan nya untuk jersey kelas . anggarannya 27orang . berapa ya harga untuk per jersey ? :)

  5. Tuan, saya nak buat numbering jersi 13 helai font nike warna putih dengan nama team kat dada kiri 6x2cm warna hitam. Boleh bagi quotation? Tournament 10/3/2012. TQ.

  6. kalau order dlm 50 jersi yg mcm cnth kt atas ni,brpe ye??
    simple cm kt ats.: nama,num,n logo.

  7. bro.. kalu tmpah 10 helai brapa round neck ct0101
    dan kalu letak design untuk nama sahaja berapa?
    tuk budk2 kilang laa bro…

  8. assalamualaikum,

    saya mahu menempah jersey, smua jersey sama design tp berlainan size. mgkn tempahan dlm 40 helai or lebih.
    boleh x klau buat japan home jersey, belakang tulis NEWS 4.
    berapa anda ambil utk satu jersey?

  9. saya nak tempah jersey nike/adidas.. untuk team saya..,, siza sekolah menengah.. boleh x dapat Rm15 sehelai..,, saya mungkin nak tempah 20 helai..

  10. Slm sjhterah..nak tnya hrga shlai brapa..siap ngan nmbor..nma dngn logo skli..logo simple je…gna hruf je..6hruf..bleh x hntr kat sabah..klau bleh sy nak order 15hlai..

  11. saya ingin menempah jersey bagi pasukan bola saya. sila hubungi saya secepat mungkin di 010-4084868

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge