1

Harga Untuk Sehelai Baju

Assalamualaikum semua. Ok kali ni saya nk review skit mengenai harga untuk sehelai baju. Ramai orang kadang2 tak faham macam mana harga untuk sehelai baju tu diberi. Biasanya customer just tanya je “berapa harga selai?” tanpa memberikan apa2 design.

Sebenarnya ada beberapa faktor yang perlu anda semua faham. Antara faktor utama untuk meletakkan harga sehelai baju adalah :

  • Jenis baju yang ingin digunakan.
  • Design yang ingin dicetak.
  • Kuantiti.

Anda perlu beri ketiga-kita faktor utama ini kepada saya, barulah saya boleh berikan harga sebenar untuk sehelai baju.

Gambar-gambar diatas adalah contoh design dimana setiap design, harganya berbeza. Selain dari 3 faktor utama diatas, faktor lain yg perlu anda tahu adalah spot cetakkan.

Maksud spot cetakkan ni adalah lokasi cetakkan.. kadang2 customer nak cetak di bahagian lengan, bawah baju, personal name dan lain-lain lokasi. Itu semua akan mempengaruhi harga untuk sehelai baju.

Senang cerita anda email je kt kami full design. So senang untuk kami bagi sebutharga terbaik kepada anda. Harap penjelasan ringgas ini mudah untuk anda fahmi.

Untuk sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan cetak baju, KLIK SINI atau SMS/Whatsapp Firdaus 012 296 1085.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge