0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum.

Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe

Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai dikalangan kita ambil kesempatan untuk cuti-cuti Malaysia atau cuti-cuti antarabangsa dengan keluarga tersayang. Tak kurang juga yang ambil kesempatan untuk adalah family day bagi mengeratkan hubungan kekeluargaan yang dekat dan jauh.

Cuti-cuti sekolah ni juga ramai yang sepakat buat tshirt family day dari kami. Seron0k-seronok kan… bukan selalu dapat boria dengan tok, nenek, makcik, pakcik, sepupu sepapat.

Proses CetakanĀ 

Antara proses cetakan baju tshirt family day yang dijalankan di kilang kami. Jenis baju adalah tshirt cotton round neck, dan jenis cetakan adalah jenis Silk Screen. Iaitu antara kaedah cetakan rubber dye yang sentiasa menjadi pilihan ramai disebabkan ketahanan dan lebih economic.

family-day-2

design yang dihantar oleh pelanggan kami

family-day-1

cetakan baju jenis silk screen

family-day-3

tshirt family day

Nak order?

Boleh aje. Kuantiti minimum untuk cetakan adalah serendah 10 helai sahaja. Maksudnya 1 design untuk 10 helai. Nak tambah personal name pun boleh.

Untuk maklumat, kami ada supply tshirt dewasa short sleeve, long sleeve, kanak-kanak, dan muslimah. Color ada macam-macam jenis. Boleh mix match ikut kreativiti korang.

 

Cara hubungi kami: Whatsapp 011 3550 5319

Alamat: 75-1, jalan prima SG3, Prima Sri Gombak (berdekatan dengan Mee Tarik Warisan Asli)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge