1

Design Baju Kelas

Assalamualaikum kepada adik-adik diluar sana. Sedang mencari design baju kelas ye? 🙂

Adik-adik berada ditempat yang betul. Kami telah sediakan lebih kurang 20 design baju kelas untuk korang pilih. Tak perlu pening sampai nak bergaduh dengan budak kelas untuk design.

Pilih jer mana design baju kelas yang korang nak.. lepas tu edit la ikut suka korang.. edit nama kelas ke.. edit nama sekolah ke.. asalkan konsep atau design asal masih kekal. Nak guna design korang pun tak ada masalah.. boleh ajer.. 🙂

Sebelum tu jom kita tengok video semasa kami mencetak baju kelas

Proses mencetak baju kelas. Proses ini dinamakan SILKSCREEN. Murah dan tahan lama.Nak order baju? Wasap 011 3550 5319 atau PM kami sekarang

Posted by Sufi Printing Services on Thursday, August 20, 2015

 

Macam tu la prosesnya.. ni proses mencetak dengan 1 kaler je..  ok jom tgk katalog baju kelas yang kami telah sediakan untuk anda.

bajukelasfront

bajukelasback

Korang bagi je code yang mana 1.. lepas tu bgtau apa bende yang nk ditukar.. harga semua dah ada dlm katalog..

Minimum 15 helai ye adik-adik.. 🙂 .. Kalau berminat, boleh terus WhatsApp 011.35505319 untuk fast respond.

Jom tempah baju kelas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohd Firdaus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge