0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

4

Tempahan Windbreaker (Embroidery) – PSSCMPSAS

Salam sejahtera semua. Wah..akhirnya saya dapat online. Dah 3 hari tak dapat online disebabkan tiada bekalan elektrik di blok rumah saya disebabkan oleh sub station yang rosak dan perlu diganti kabelnya. aduhh..banyak email2 tempahan yang tak dpt saya balas…huhu Ok..kali… Continue Reading

2

Tambahan Produk Percetakkan

Salam sejahtera semua. Harini hari sabtu. So baru je selesai update semua produk2 yang boleh dicetak. Semua ni saya amik dari 1 pembekal sahaja. Kecuali t-shirt round neck yang saya amik dari pelbagai pembekal sebab ada byk jenis kain. Antara… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...