0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

0

Tempahan Tshirt Civil Engineering Universiti Malaya

Tempahan Tshirt Civil Engineering Universiti Malaya Material : Jersey / Quick Dry Brand : Oren Sport Teknik : Silkscreen Berminat untuk membuat tempahan baju kelas, kolej dan lain2? Hubungi kami disini. Atau boleh terus call/sms/whatsapp 012-2961085. Anda juga boleh terus… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

0

Tempahan Baju Kuala Klawang International Circuit

Assalamualaikum, salam sejahtera dan selamat hari minggu ;). Hari ini free sikit..so cuba merajinkan jari jemari untuk update blog dengan job2 baru.. 🙂 Banyak tempahan baju yang belum saya upload disini. Takpelah.. satu persatu saya update nanti.. 🙂 Ok tempahan… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

1

Tempahan Baju Atrs, Culture & Heritage Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum semua..mcm biasalah..lama sangat saya tak update blog..sangat2 sibuk menyiapkan tempahan. Harini ada masa sikit sebelum start printing..so entry kali di direct je la ek..hehe.. Tempahan tshirt ini datangnya dari pelajar UKM. Jom tgk gambarnya.. 🙂   Lagi gambar disini… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...