0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

0

Print tshirt tadika

Assalammualaikum semua. Hamboi kejap jer dah hujung tahun. Musim sejuk sekarang ni., hari-hari pun hujan kat tempat kami. Untung kat Malaysia turun hujan jer, kalau turun salji alamat semua orang kena pakai baju tebal memanjang. hihi. Hari ni saya nak… Continue Reading

9

Tempahan Baju – SRG Design Studio

Assalamualaikum semua… semoga semua sihat2 selalu. Raya pun dah hampir ke penghujungnya. 🙂 Ok terus kepada entry kali ini.. tempahan baju ini ditempah oleh SRG Design Studio sebanyak 20 helai. 10 helai hitam dan 10 helai putih. Kesemuanya menggunakan baju… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...