0

Family Day Tshirt

Assalammualaikum. Alhamdullilah dah penghujung bulan November 2016. Cuti sekolah pun dah bermula. Sakan laa anak-anak happy dapat berehat sebentar dari mengadap buku. Faham… faham… kami pun pernah hadapi zaman persekolah dulu. hehe Nama pun dah cuti sekolah kan, sure ramai… Continue Reading

0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Bismillahirahmanirahim. Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untuk pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat… Continue Reading

0

Tempahan Tshirt Vape Station

Bismillahirahmanirahim. Permintaan demi permintaan cetakan baju dari pelbagai jenis bidang perniagaan. Tak kiralah business kecil-kecilan atau besar-besaran. Pakat dari bos sampai staff pakai baju sama baru semangat sekit nak berjuang cari rezeki yang halal. Ewahhh ayatt. Jangan tak tahu pemakaian pakaian… Continue Reading

0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...