0

Tempahan cetak baju dari pelajar Sarawak

Bismillahirahmanirahim. Alhamdullilah julung kali entah ke berapa cikgu Suhaili repeat order tempahan tshirt kelas untuk pelajar-pelajar disana. Terima kasih mempercayai perkhidmatan cetakan baju kami, dan tahniah juga kepada cikgu suhaili kerana sentiasa ingin menggembirakan anak-anak didik disana. Hanya Allah sahaja dapat… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

0

Tempahan Baju Kuala Klawang International Circuit

Assalamualaikum, salam sejahtera dan selamat hari minggu ;). Hari ini free sikit..so cuba merajinkan jari jemari untuk update blog dengan job2 baru.. 🙂 Banyak tempahan baju yang belum saya upload disini. Takpelah.. satu persatu saya update nanti.. 🙂 Ok tempahan… Continue Reading

1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga… Continue Reading

7

Tempahan Baju Rewang – Fauzi & Nik Asma’

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aildiladha kepada semua umat islam. Semoga hari raya kali ini membawa pengertian yang cukup bermakna buat kita. Ok..kali ni saya nk update mengenai baju rewang. Dah lama sebenarnya… Continue Reading

7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe… Continue Reading

22

Teknik membuat blok cetakkan silkscreen

Assalamualaikum.. ok kali ni saya taknak update mengenai projek yang saya lakukan. Kali ni saya nak kongsi kepada semua pembaca Sufi Printing Services cara-cara atau teknik asas untuk membuat blok cetakkan silkscreen. Saya akan terangkan langkah-langkah membuat blok cetakkan melalui… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...