0

Tempahan T-Shirt Kelas 5SC1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok saya mulakan operasi membersihkan sawang2 yang banyak kat blog ni. Dah sebulan lebih tak update. Sangat sibuk menyiapkan semua tempahan. hehe Ok untuk update kali ini, tempahan ini ditempah oleh pelajar-pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

1

Tempahan Baju Atrs, Culture & Heritage Kolej Rahim Kajai UKM

Assalamualaikum semua..mcm biasalah..lama sangat saya tak update blog..sangat2 sibuk menyiapkan tempahan. Harini ada masa sikit sebelum start printing..so entry kali di direct je la ek..hehe.. Tempahan tshirt ini datangnya dari pelajar UKM. Jom tgk gambarnya.. 🙂   Lagi gambar disini… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

7

Tempahan Tshirt Cengkih Fotografik

Salam sejahtera semua dan selamat pagi :D.. dah dekat2 subuh baru ada masa nk update blog..baru abis kerja2 mencetak tshirt. Okeh..kali ni sy nk update job yang bulan lepas punya. Job datang dari seorang penuntut Maktab Perguruan Teknik Kuala Lumpur.… Continue Reading

6

Tempahan Baju Kelas Akaun 5P1

Salam sejahtera pembaca2 blog Sufi Printing Services semua..semoga sihat semuanya. Harini seperti biasa saya nk update blog dgn projek2 yang dah lama saya buat. Agak sibuk untuk update blog..hehe Ok job kali ni sy buatkan tempahan tshirt untuk kelas dari… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...