0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

14

T-shirt I Love Sg. Congkak

Salam sejahtera semua. Hari ni saya nk tunjukkan 1 lagi design yang telah saya siapkan. Sehelai je. Tshirt ini ditempah oleh salah seorang peniaga di Sungai Congkak. Katenye nk buat sample. 🙂 Saya mencetak baju ni sekejap je..ye la kan..sehelai… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...