0

Tempahan T-shirt Satria Muda

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah harini dah masuk hari ke-8 kita berpuasa. Syukur… ok update kali ini adalah untuk job Satria Muda. Sebanyak 2000 helai tempahan diterima. Alhamdulillah kami dpt selesaikan dlm masa yang diberikan.. Seperti biasa jom kita layan gambar semasa… Continue Reading

2

Tempahan Baju Hari Keluarga Hospital Ampang 2012

Assalamualaikum semua.. seperti tajuk diatas, kali ni saya nak update mengenai tempahan baju dari staff Hospital Ampang untuk hari keluarga mereka. Baju Oren Sport bewarna lime green dicetak dengan 3 warna iaitu kuning, putih dan hitam. Jom kita layan gambar… Continue Reading

1

Tempahan Jersi Bola Sepak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Kali ni saya nk update job2 yang saya dah buat. Macam biasa la..dah tengah malam baru boleh update blog..hehe Ok..tempahan jersi datangnya dari kelab peminat Manchester United Malaysia cawangan Melaka. Baju ni juga… Continue Reading

11

Tempahan Baju Justin Drew Bieber

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Malam ni ada waktu free sikit. So boleh la saya update job yang saya buat. Tempahan kali ini adalah tempahan untuk peminat-peminat Justin Bieber saya fikir. Designnya simple dan menarik. Nak buatnya tak la susah… Continue Reading

7

Sufi Printing Services di Akhbar Kosmo 5 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ini hari muka ada senyumm..hehe Ok..seperti tajuk diatas, cerita mengenai perniagaan yang sedang kami jalankan keluar di ruangan Refleks di akhbar Kosmo bertarikh 5 oktober 2011. Ia bertajuk Suami isteri ligat berniaga. Wahh.. ligattt sangat..hehe… Continue Reading

22

Teknik membuat blok cetakkan silkscreen

Assalamualaikum.. ok kali ni saya taknak update mengenai projek yang saya lakukan. Kali ni saya nak kongsi kepada semua pembaca Sufi Printing Services cara-cara atau teknik asas untuk membuat blok cetakkan silkscreen. Saya akan terangkan langkah-langkah membuat blok cetakkan melalui… Continue Reading

0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...