0

Tempahan Baju Malaysia Japan Student Exchange Program 2012

Assalamualaikum semua… sesi mengupdate blog untuk job2 lama kini kembali..hehe.. banyak sebenarnya job yang masih belum sy update kat blog ni.. Insyaallah saya akan update semuanya sikit demi sedikit.. Ok untuk job kali ini sy buat untuk Malaysia Japan Student… Continue Reading

2

Tempahan Baju Hari Keluarga Hospital Ampang 2012

Assalamualaikum semua.. seperti tajuk diatas, kali ni saya nak update mengenai tempahan baju dari staff Hospital Ampang untuk hari keluarga mereka. Baju Oren Sport bewarna lime green dicetak dengan 3 warna iaitu kuning, putih dan hitam. Jom kita layan gambar… Continue Reading

0

Tempahan T-Shirt Kelas 5SC1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ok saya mulakan operasi membersihkan sawang2 yang banyak kat blog ni. Dah sebulan lebih tak update. Sangat sibuk menyiapkan semua tempahan. hehe Ok untuk update kali ini, tempahan ini ditempah oleh pelajar-pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan… Continue Reading

10

Tempahan Jersi Geomas

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah masuk bulan Februari dah. Sekejap je masa berlalu. Ok.. untuk update kali ini, saya nk update tentang tempahan jersi. Tempahan jersi Geomas. Siap dengan nama dan nombor.  Jom kita lihat gambar semasa procek cetakkan… Continue Reading

7

Tempahan Non Woven Bag

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Baiklah kali ni saya nk update mengenai tempahan non woven bag pula. Saya update untuk 2 tempahan sekali. Jom kita lihat gambar semasa proses cetakkan dilakukan :   Untuk tempahan non w0ven bag, tempahan minimum… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...