0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

2

Tambahan Produk Percetakkan

Salam sejahtera semua. Harini hari sabtu. So baru je selesai update semua produk2 yang boleh dicetak. Semua ni saya amik dari 1 pembekal sahaja. Kecuali t-shirt round neck yang saya amik dari pelbagai pembekal sebab ada byk jenis kain. Antara… Continue Reading

34

Tempahan Non-Woven Bag

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Sufi Printing Services ni.. 🙂 Ok..selain daripada perkhidmatan mencetak tshirt yang kami tawarkan, kami juga menawarkan perkhidmatan mencetak non-woven bag. Macam mana rupenye non-woven bag ni? Ok ni kami ada gambar non-woven bag yang… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...