0

KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Wahh lama dah saya tak update blog. Sangat2 sibuk sejak kebelakangan ini. Banyak tempahan yang perlu disiapkan. Oklah..kali saya nak bercerita mengenai pameran KL International Gifts, Premium & Statonery (KLIGP) yang telah berlangsung minggu lepas… Continue Reading

9

Kini anda juga boleh memulakan perniagaan printing di rumah!

Assalamualaikum semua..aduhh..lama betul saya tak update blog. Memang sibuk sejak kebelakangan ni..maklumlah..buat printing pun 2 org je..hehe..tp alhamdulilah semua tempahan dapat disiapkan dlm masa yang dijanjikan.. 🙂 Ok kali ni saya xnk cerita mengenai job yang dah saya siapkan. Hari… Continue Reading

8

Tempahan Non-Woven Bag Masjid Asy Syarif

Salam sejahtera semua. Dah berapa hari saya tak update blog. Lately agak sibuk menyiapkan tempahan. Terbaru saya baru je siapkan 250 tempahan non-woven bag dari Masjid Asy Syarif Meru Klang. Design simple je..1 warna tapi 2 side. Alhamdulillah projek ini… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...