0

Promosi Vaganza November! Lucky Draw!

Salam sejahtera semua… berhabuk dah blog ni.. lama sgt tak update.. ada tak sape2 nk keje jadi tukang update blog? hehe Ok bulan ni kami nak buat promosi best sikit. Ada LUCKY DRAW! Yes Lucky Draw.. tgk poster kat bawah… Continue Reading

3

Tempahan Tshirt Kolej Tun Ali Uitm Melaka

Assalamualaikum..  alhamdulillah sekejap je rasanya kita berpuasa.. tau2 dah masuk hari ke 20 dah.. lagi 10 hari kita akan beraya.. bagi kami di Sufi Printing Services, kerja harian berjalan seperti biasa.. sibuk menyiapkan tempahan cetak baju supaya ia siap dalam… Continue Reading

7

Tempahan Baju Rewang – Fauzi & Nik Asma’

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aildiladha kepada semua umat islam. Semoga hari raya kali ini membawa pengertian yang cukup bermakna buat kita. Ok..kali ni saya nk update mengenai baju rewang. Dah lama sebenarnya… Continue Reading

22

Teknik membuat blok cetakkan silkscreen

Assalamualaikum.. ok kali ni saya taknak update mengenai projek yang saya lakukan. Kali ni saya nak kongsi kepada semua pembaca Sufi Printing Services cara-cara atau teknik asas untuk membuat blok cetakkan silkscreen. Saya akan terangkan langkah-langkah membuat blok cetakkan melalui… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...